Skolestart & lækre madpakke snacks

Sponsoreret af Mini Babybel

img_20170730_171723Så er det snart tid til første skoledag efter ferien for både små og store skolebørn. Det trods den manglende sommer, men mon ikke sommeren kommer så snart de sidder på deres pladser, klar til et nyt dejligt skoleår. Med 3 børn i forskellige aldersgrupper, bliver der lavet mange forskellige madpakker herhjemme. Men en ting der går igen i alle madkasser er snacks, både de hjemmelavede og de købte. Alle mine børn er glade for fx Mini Babybell som har flere forskellige anvendelses muligheder.

img_20170730_171727Mine børn elsker heldigvis salater og lækre sandwich så der er rig mulighed for en masse eksperimenter ud i de kategorier. Snacks, sådanne små hurtige hapsere har de alle 3 med hver dag. Det kan fx være en snack bøtte som denne de har med sig, ekstra mange hurtige håndsnacks. Sådanne slags er også gode som kl. 10 maden eller til eftermiddag.

img_20170730_170658I snackbøtten, er der Mini Babybel, de er super praktiske fordi de er pakket ind enkeltvis. Ligesom de er uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Hvilket er noget jeg virkelig mærker at jo ældre mine børn bliver jo mere går de op i den slags. Der er lidt hjemmebagt grovbrød, som er gode sammen med Mini Babybel, skal det gå stærkt kan ungerne lige knække brøddet over og komme Mini Babybel ind i den. Ellers spises det bare som hapsere ved siden af hinanden. Derudover en masse forskellige gnavegrøntsager. Og selvfølgelig lidt frugt til senere på dagen.

salaten til frokosten indeholder revet rødbede, spinat, stegt kylling, spirer, kogte hvedekerner og humus. Den egner sig dog bedst til de større børn og vi voksne.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *