Mit køkken og nye must haves til køkkenet

mit-hth-koekken-1Ja, det er så her jeg står og arbejder aka laver mad og finder på nye opskrifter. Jeg er ret glad for mit køkken og det er første gang jeg har et køkken hvor der rent faktisk er plads til, at jeg kan udfolde mig sådan rigtigt. Vi flyttede nemlig først ind her i sommers. Til trods for flere meters fri bordplade, så går der altså ikke en dag uden de bliver helt fyldt ( og rodet, haha)… Med et nyt (større) køkken, er trangen til nye fine sager i køkkenet i den grad på sit højeste lige nu. Så udover at kigge rigtig meget på nyt porcelæn og glas, lure jeg også på de der små smarte løsninger til et køkken, hvor der lige kan opbevares et par knive og en grydeske og en lille hylde til min kaffe og et par krus.

Jeg er som i nok kan fornemme på billederne også ret glad for grønne planter og kunne rigtig godt tænke mig finde nogle fine hvide potter til alle køkkenplanterne, så jeg kan få ensartet det en smule.

I stedet for at holde inspirationen for mig selv, deler jeg det selvfølgelig med jer. Måske i kan bruge det, ellers kan i selvfølgelig gå ombord i alle opskrifterne lige her.køkken-udstyrReklamelinks: 1. HAY pendel 2. HAY glas 3. Salt & peberkværne fra menu 4. House Doctor læder grydelapper 5. Barstole fra HAY 6. Urtepotter fra HAY 7. By Wirth køkkenrulleholder 8. Plantekasse fra Woud til de lidt større planter, på gulvet.

Det første jeg skal ud og have købt er lamper til over spisebordet og mindre lamper til over “baren” lige nu har vi kun de spots der er under mine overskabe og det er jo nærmest allerede mørkt når vi skal spise aftensmad nu, så det haster vist en del. Jeg er ret hooked på den enkelte pendel fra HAY til over mit spisebord – læs mere om den lige her.

Det er snart 8 år siden jeg sidst havde opvaskemaskine (tænk at jeg har overlevet det, alt imens jeg havde meget små børn) men nu har vi endeligt plads til en opvaskemaskine, og den bliver flittig brugt. Men det betyder også at min glasbeholdning slet, slet ikke er stor nok – så glas mangler vi i den grad. Jeg hopper ud i de her helt simple glas fra HAY til 4 stk for 120,-

Barstolene fra HAY er ikke livsvigtige lige nu, men de er super flotte og ville gøre sig godt ved min lange bar. De fås i to højder se her og her. Urtepotterne fra HAY fås i mange str. og flere farver se her.

Håber i nåede med så langt 🙂 Jeg vil lave lidt flere indlæg om køkkesager, efterhånden som mit eget projekt køkkenindretning skrider frem, og vise jer flere billeder af mit projekt med at gøre vores køkken (og hele hjemmet) mere personligt.

mit-hth-koekken-2

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *