Regnvejrsbagning og 25 % rabat på RAINS

broed-og-rainsSikke det regner idag, det var ikke lige sådan en lørdag jeg havde planlagt. Men det er vi jo desværre ikke herre over. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Det betyder hvert fald tid indendøre, til hygge og bagning af lækkert brød.

Vi skulle have nyt regntøj i hele familien, og vil lige dele dette tip med jer.

25 % rabat på rains.

Det virkelig lækre kvalitets regntøj fra Rains fås til både kvinder og mænd – se det store udvalg til kvinder her og til mænd her. Hvis jeres børn også mangler regntøj så er der også 25 % rabat på regntøj fra blandt andet Wheat her til de større børn – og til de mindste her samt fra Ticket to heaven her.

Brødet på billederne er dette lækre grovbrød – med hørfrø. Der er til 2 brød i opskriften. Det ene kan du fryse ned og nyde en anden regnfuld weekend<3.

Fortsat god regnvejrsdag 🙂

rabat på rains regntøj groedbroed_opskrift

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *