Tips til at få drukket nok vand

Sponseret indlæg

Vand og mig har ikke altid været bedste venner. I perioder har jeg helt glemt at drikke vand. Altså lige udover de store mængder vand jeg får med kaffepulver i, men det går ikke lige helt ud på det samme. Så jeg har virkelig øvet mig og fundet nogle gode vaner med vanddrikkeriet. Mine børn til gengæld har altid været virkelig gode til det med vand. De har altid drikkedunken fyldt med vand i skolen, ligesom der næsten altid står et glas vand ved siden af dem herhjemme. Så jeg har på en eller anden måde jo haft det i mig, når jeg har formået at give dem, den gode vand vane. Bare lidt kikset så at glemme det selv, ikke?!

Idag vil jeg give jer mine tips til at få drukket mere vand. Har du selv nogle gode ideer, så del dem meget gerne med mig og dine medlæsere i kommentarfeltet.

  • For at få drukket nok vand sørger jeg altid for at have vand stående i en flaske eller kande i køleskabet, så det er ekstra koldt og lige så meget for ikke, at blive fristet af anden drik når køleskabet åbnes.
  • Når vi skal spise frokost eller aftensmad, stiller jeg altid en kande vand på bordet. Gerne med isterninger i. Ofte laver jeg isterninger med bær i, således at vandet ser lidt mere indbydende ud. Ellers tilføjer jeg lidt citron skiver, eller en pind med bær på.
  • Når vi har vores stille aftenstund i sofaen lige inden sengetid, spiser vi ofte lidt frugt sammen, også her stiller jeg en kande vand på bordet.
  • De seneste par måneder har vi haft en SodaStream, hvilket gør det endnu sjovere ( og lettere) at få drukket mere vand. Når vandet lige tilføres lidt brus, så bliver det mere interessant for mig, at drikke vand.

Sodastream er noget jeg mindes fra barnsben hvor jeg blev passet hos en familie som havde sådan en maskine. Husker den tydeligt, et stort orange skrummel, som larmede helt vildt. Men lavede den bedste sodavand ved særlige lejligheder. Jeg har dog slet ikke overvejet at komme smage i det brusende vand, da jeg syntes at brusen i sig selv gør nok. Sodastream har jeg også valgt at bruge udelukkende med det formål at få drukket mere vand.

Det er super nemt, maskinen bruger ikke strøm eller andet, så det er ganske simpelt og hurtigt at lave. Man tager bare vand på flasken, sætter den på maskinen og få sekunder efter har du dejligt brusende vand.

  • Når vi skal på tur, i skoven, på cyklerne, med bussen i toget eller andet. Har vi også altid vandflasker med i tasken. Der er altid en der bliver tørstig og har man ikke vandet med, så er det nok sjældent det man (jeg) vælger at købe i kiosken.

Derudover handler det i bund og grund nok mest af alt om selvdisciplin, og at lave gode vandaftaler med sig selv. Jeg drikker mere vand nu, end jeg har gjort i mange år. Jeg kan også godt mærke det på min krop, for på dage hvor jeg glemmer vand, bliver jeg vildt oppustet i løbet af dagen, men på gode vanddage er maven stadig “flad” når jeg når til aften.

Har du gode “drik mere vand råd” så del dem endeligt i kommentarfeltet 🙂

Dejlig dag til dig

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *