Jordbær sandwich

Jordbær sandwich

Jordbær sandwichSæsonen for jordbær er stærkt på vej – vi glæder os til mange lækre jordbær sandwich og madder.

De er super gode til madpakken både til de små og vi voksne – tag 2 stykker groft toast/sandwich brød og smør det med en naturel os på begge stykker og fyld godt op med jordbær skiver – klap sammen og så er der en sand jordbær drøm til servering.

Skær den fx ud i 4 små stykker og brug den som en snack i alle dine børns madpakker – eller i deres eftermiddags frugt også lækkert op morgenbordet på en varm sommerdag – jordbær kan bruges til så meget andet end “jordbær med fløde” 🙂

Følg på facebook her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.