Ninja Morgenmad

SONY DSCMorgenmaden er som man siger det vigtigste måltid på dagen, men ingen af mine 3 børn er gode til det helt store om morgnen de har travlt med så mange andre ting som – at sove lidt mere, at pakke, at lege, at være morgen gnavne, at snakke i telefon og sende sms’er (de store). Så ofte skal det lige gå lidt tjept med maden og gerne være noget de kan rende rundt med i hånden…  Andre der kender den slags morgen?

Ofte består morgenmaden derfor af en grovbolle med pålæg eller som her med avokado det er en rigtig god start på dagen for dem, samtidigt må der gerne være lidt surt til som her med grape og altid en smule grønt.  Vi spiser sjældent traditionelle morgenmads produkter udover havregryn som ofte i en eller anden form er med ved morgenmadsbordet.

Vi kalder ovenstående for Ninja Morgenmad, hvorfor husker jeg faktisk ikke – sådan er det bare blevet og fx imorges bad de 2 store, liggende halv sovende i deres senge om Ninja morgenmad. 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.