De nemme frugtkugler

_023 _033 Frugtkugler er en lækker snack til madpakken og så ser det da lidt festligt ud sammen med alt det lækre grønne knas.  De er jo også særdeles velegnet til fredags guf og ikke mindst som en sund juleknas!  Har i det også sådan, at julen altså ligepludseligt bare er rundt om hjørnet?! Jeg er hvert fald allerede så småt igang med at få lavet diverse jule lister ;D… Nå, nu glemmer vi lige alt om jul igen og tilbage til de lækre frugtkugler.

Der er mange måder at lave dem på og som med alt andet herinde vil jeg jo løbende komme med nye ideer til frugtkugler også, men først skal i have den aller nemmeste;) _037Ingredienser til 10 frugtkugler :

2 Frugtstænger + 30 gram frugtrulle – (i kan bruge lige den smag / variant i har hjemme så børnene kan få deres favorit smag i kuglerne). + 30 gram havregryn.

Skær frugtstænger og frugtrulle ud i mindre tern og ælt det i en lille skål sammen med havregryn så det hele hænger sammen. Det tager ca. 5 minutter for at få en rigtig god masse der let kan formes bagefter.

Form dem til små kugler og så er de klar.  Jeg opbevarer dem i en lufttæt bøtte i køleskabet og de holder sig friske og bløde en 4-5 dages tid.

Opskriften er direkte inspireret af Castus egen opskrift på müsli kugler du kan finde lige her

 

 

 

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.