Lakse Sandwich med reven persillerod

_002 _010Både børnene og jeg selv er ret glade for laks, det er derfor også ofte en af de typer fisk vi bruger til madpakken. I går lavede jeg en lakse sandwich som har en masse god smag og sprødhed og lidt knas.

Jeg brugte for en sjælden gangs skyld ikke hjemmebagt sandwich brød men i stedet sandwich brød fra Paagen som jo er helt uden tilsætningsstoffer.

Sådan er den lavet:

En bund af salat blade, derpå agurkeskiver og Røget lakse mørbrad (den de har i netto) – så er der revet persillerod henover og græskarkerner. Dressingen er rørt af lidt græsk yoghurt, citron, salt og peber.

Sandwich’en har jeg skåret over i 2 – da den størrelse passer bedre til mine skolebørn. Pakket dem ind i madpapir og med et lille bånd omkring. Hvem elsker ikke at få små pakker/overraskelser i madpakken 🙂 Båndet kan iøvrigt købes i Tiger butikken til en 10′ er for en stor rulle…
_015

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.