Kylling i Karry – børnenes favorit

En af favoritterne herhjemme er kylling i karry, det smager godt og tager ingen tid at lave.

Her får i opskriften på hvordan jeg laver det herhjemme :

Ingredienser:

Kødet fra en hel kylling eller 5 kogte kylling fileter (oftest bruger jeg kødet fra en hel kylling lavet i ovnen dagen før)

1 finthakket løg  – 5 revne gulerødder – 2 spsk. mild karry  – 2 spsk. olie  – 4 dl vand – 3 dl mælk  – Jævning  – (salt og peber (bruger jeg sjældent)

Steg løg, gulerødder og karry i olien. Hæld vand og mælk i og kog det op.. Jævn det og smag evt. til med salt og peber. Kom kylling kødet i og varm det hele godt sammen og vupti så er der mad..

Server med ris og gulerods salat til

 

 

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar til Christina Charlotte Hansen Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.