Sprød sandwich med champignon

_017Når jeg har en rest groftbrød eller lignende så laver jeg det ofte til små sandwich/toast af en art, lige til at komme i fryseren, og tage op når man står og mangler noget nemt. Man kan fylde alverdens lækre ting i, brug hvad der er i køleskabet i forvejen. Men lige denne variant er simpelthen så god, så den må i altså prøve en dag 🙂

Til 6 sandwich skal du bruge:

6 skiver brød – 100 gram champignon – 3 spsk grøn pesto og ca. 50 gram ost

Sådan gør du:

Put de 6 skiver brød i en kold ovn på 180 grader, så renser og skærer du champignon (og ost) ud i små tern. Tager brødene ud af ovnen og smører dem med pesto. Fylder champignon og ost på de 3 skiver og ligger de andre 3 skiver brød oven på og presser dem godt sammen. Derefter ind i ovnen til brødet har fået godt med farve og osten er helt smeltet. Tag dem ud og skær over i halve.

Spis dem lige når de kommer ud af ovnen, dagen efter i madpakken eller put dem i fryseren og giv dem 5 minutter i ovnen ved 200 grader når de skal spises.

_015

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.