Kartoffel-rosenkåls salat

Rosenkål/kartoffel salat

I aftes skulle vi have helt almindelige frikadeller og i stedet for at skrælle en ny omgang kartofler, brugte jeg resterne fra aftenen forinden og kogte en tilsvarende mængde rosenkål, kølede dem af og hakkede et rødløg. Blandede det hele sammen med en skefuld cremefraiche, lidt salt, peber og chili pulver.

Det samme består børnenes madpakker af i dag, kartoffel-rosenkåls salat og frikadeller.

En nem måde at få brugt rester på og stadig tilføje noget nyt til smagsløgene. Min yngste søn spiser normalt ikke rosenkål, men i denne form så kunne han slet ikke få nok ;)…

Hav en skøn tirsdag alle sammen 🙂

Del dette

Leave a comment

 1. Mmm, det ser altså rigtig lækkert ud!
  Super fin idé med rosenkålen. Jeg har selv lidt gået og spekuleret over rosenkål, men tror jeg at jeg vil gå fra at spekulere til at eksperimentere! 😉

  • Sådan har jeg også haft det med rosenkål, at man ikke rigtig ved “hvor i maden / til maden” man skal placerer dem, for de smager jo godt, men er også lidt kedelige alene. Jeg elsker at eksperimenterer det er ofte det der viser sig at være de største madsucceser 🙂

   • Lige præcis!
    Og nu er jeg så heller ikke en naturlig grøntsags-spiser – så hver dag skal jeg “snyde” mig selv en smule.
    Oh well … jeg lærer vel at elske grøntsager, en dag! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *