Kylling i fad med rabarber

IMG_20150517_201827Foråret viser sig fra en ikke helt så pæn side lige for tiden, det buldre og brager og regner i store mængder, men intet er så skidt så det ikke er godt for noget andet, for rabarberne er klar i haven og det er vi altså kæmpe fan af.

Dette indlæg bringes i samarbejde med Gocook

Min 5 årige dreng Mikkel er næsten altid med i køkkenet når der skal laves mad, enten snitter eller røre han rundt og andre gange kigger han bare på… I dag stod han for indsamling af rabarber i haven og han fik plukket så rigeligt at der var til både en lille rabarberkompot og til denne lækre kylling i fad ret som i nu får opskriften på._BlendTil 4 personer skal du bruge følgende:

3 stykker kyllinge bryst – 2 dl rabarber i skiver/slices- 2 dl champignon i skiver – 1/2 dl madlavningsfløde og 2 spsk boullion pulver + evt purløg til anretning

Sådan gør du:

Skær kyllingen ud i tykke skiver (4 stk pr bryst) – steg dem let på begge sider (1-2) minutter – put kylling i et ovnfast fad, drys boullion over, put champignon og rabarber i fadet og hæld fløden over

Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter – server med ris eller frisk pasta

Billederne vender lidt på hovedet /spejlvendt – håber i kan bære over med det, men mit rigtige kamera er simpelthen stået af midt under madlavningen i aftes, så jeg har måttet “klippe klister” lidt med billeder fra min telefon.

Rabarber i madlavningen er simpelthen så overset, de giver en virkelig god kant i retter som denne og gryderetter, så prøv jer endeligt frem med dem, hvis ikke i har dem i haven så er de også ude i supermarkederne lige nu.

Som sagt bringes dette indlæg i samarbejde med GOCOOK, anledningen er den gode App Gocook fra Coop, hvor de har givet udfordringen til en håndfuld bloggere om at lave en opskrift som via afstemning kan komme med i deres app, og det ville da være lidt sjovt, så dette er altså mit bud i gocooks retning…

Håber i får en dejlig uge 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.