Verdens bedste pålæg

madpakke

Det aller, aller bedste pålæg til madpakken her om sommeren, er uden tvivl de nye danske kartofler. Sådan en kartoffel mad er der altså intet der kan overgå. Det er alle her i husstanden enige om. Det lidt pudsige er så, at vi normalt IKKE bruger smør på rugbrød, men på en kartoffel mad der er det altså et must, lige som der skal både mayonaise, purløg og radisser på.

Vi er også ret vilde med jordbær sandwich  find idé HER

Håber i har tid til at nyde den fantastiske sol, sommeren byder på. Hold op det er is – vejr, apropos is-vejr så har jeg ovre på min anden blog Newka.dk snakket lidt om barndomsminder & Hjem-IS is i dag – i kan læse med lige HER

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.