Hurtig aftensmad

11947539_10153272934783800_952857623709977273_nSom alenemor til 3 børn, så er jeg ofte virkelig presset på tid. De to største har ofte lidt lektier vi lige skal kigge på, den lille i 0. klasse snakker som et vandfald og stiller en million spørgsmål i timen som helst skal besvares omgående ;).. Vasketøjet skal klares, der skal også lige svinges lidt med støvsugeren og selvfølgelig laves lækkerier til madpakkerne og alt det andet der nu skal til i en familie på 4.

Det efterlader mig sjældent med særlig meget tid, til de vilde forberedelser af aftensmaden. Heldigvis findes der jo også masser af muligheder for lækkert mad med kort forberedelses tid. En af favoritterne er at snuppe en lille marineret steg i supermarkedets kølemontre, smide den på et stort fad, sammen med kartofler skåret i både, lidt løg, krydderier og gulerødder. 40-45 minutter i ovnen hvilket efterlader tid til nærvær, lektielæsning og støvsugeren, det er et hit hver gang 😉

God weekend til jer <3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.