Praktiske (og søde) snack bags

BlendOfte syntes jeg det kan være svært at få plads til de sunde snacks i madkassen til en lang skoledag for min 5 årige i 0. klasse, hvilket ofte resultere i at han har 2 madkasser med eller en pose + madkassen. Så har længe gerne villet finde et alternativ som fast kunne være med som nummer 2 i tasken.

I min søgning faldt jeg over de her snack bags fra Skip Hop, de er gevaldigt søde og praktiske. Man køber et sæt af 2 hvor der i den store kan være en god stor sandwich eller fx madder og den lille er beregnet til “finger snacks”. Jeg har lige bestilt et sæt og glæder mig til at få dem i brug. I kan købe dem til 139,- for et sæt

I finder ugle sættet her – mariehøner her –  Aber her – og Bi her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.