Hurtig Hummus dip

12717733_10153604237563800_7283229183757885753_n Så blev det altså fredag igen, weekend. Slet ikke så dårligt. Vi spiser guf hos os om fredagen til X-factor og altså ikke kun sund guf, som i kan se er der både skumfiduser, salt skruer og slikkepinde 😉 Men vi spiser lige så gerne det sunde, så begge dele høre sig til når vi skal have en hyggeaften.

Jeg vil lige give jer dette meget lette tip til en god Hummus dip, som i kan lave på et lille øjeblik til i aften. Den er også oplagt som dip til grøntsags stavene i madpakkerne. 

Til 4 personer +lidt ekstra til dagen efter

1 dåse kikærter – 5 spsk. cremefraiche – 1 tsk hvidløgspulver – 1 knips salt

Kikærterne skal du købe på dåse (kogte, klar til at spise). Jeg køber enten coop’s egne eller bonduelles alt efter hvilken der lige er billigst ;). De fås sikkert også fra andre mærker, men det er dog kun de 2 jeg har erfaring med. 

Kom det hele i blenderen / brug stavblender og giv det et par minutter. Ønsker du en lidt mere fast  Hummus putter du bare mindre cremefraiche i – ønsker du den mere tynd putter du mere i, det er smag og behag når den skal bruges til dip syntes jeg.

Du kan også udskifte cremefraiche med skyr eller græsk yoghurt, det gør ikke den store forskel syntes jeg.

Håber i får en dejlig weekend med / uden søde sager 😉

P.s. Det er de her Cupcake forme jeg har brugt til at servere det i…

_1

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.