Vores Insta food på det seneste

instaCollageDet er langt fra alle vores madpakker og andre retter der bliver beskrevet her på bloggen, men mange af dem i ikke ser her, lander alligevel på instagram (@sundemadpakker) når jeg lige knipser et hurtigt billede under madlavning eller inden vi sætter os til bords og spiser.

Fra venstre øverst.

  1. I fredags havde jeg lovet familien chokolade kage, den vanlige med hvede og masser af sukker. Men jeg havde lige glemt at jeg ikke havde hverken sukker eller hvede i skabet. Så jeg brugte i stedet spelt mel og nul sukker, tilføjede i stedet en banan til dejen. Ingen bemærkede det ;).
  2. En af ugens madpakker med reste salat fra aftenen tilføjet lidt hakket skinke, små spyd med frugt og rugbrødsmadder.
  3. Min egen frokost fra en hjemmedag, min favorit mad rugbrød med avokado.
  4. En dejlig pastaret med laks jeg serverede for mine veninder til frokost.
  5. Min yngste søn med hans yndlings vinterfrugt, nemlig æble.
  6. Min yngste’s madpakke i morges med masser af grønne favoritter og rugbrødder.
  7. Forberedelserne til denne topping.
  8. Et billede fra mit køleskab som altid bugner af vores favorit grøntsager avokado og rød peber.
  9. Endnu en af mine hjemmedags frokoster hvor jeg brugte disse boller som sandwich brød

Husk at i kan følge bloggen både på instagram @sundemadpakker & på facebook HER

Håber i får en dejlig mandag 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.