Pastasalat & farverige favorit madder

Sunde madpakker, sund madpakke, gode madpakker, sjove madpakker, madpakker til børn, skole madpakkerNår jeg laver madpakker tænker jeg altid på at det skal mætte godt, til en lang dag for børnene i skolen / eller for mig selv på en hjemmearbejdsdag / ude af huset arbejdsdag. Men lige så meget som jeg tænker på mætheden tænker jeg også i farver. En madpakke, kan rigtig hurtig blive kedelig at åbne, hvis der ikke er masser af farver. Farver tiltaler os og det gør de også i madkassen. Så jo flere farver, jo gladere bliver vi når vi åbner madkassen. Det er hvert fald min erfaring.

Denne madpakke består af:

Pastasalat: med forskelligt grønt, æbler, pasta og kylling samt lidt langtidsbagte cherry tomater.

Madder: en mad med avokado, et par dråber lime saft over og masser af sesam frø, det giver sådan en god blanding mellem det helt bløde og lidt crisp og en skøn jordbær mad. To af vores favorit madder.

Og lidt appelsin både for at give lidt kontrast til de mange søde ting. Der kom også et æble med.

 

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.