Madpakken til teenageren

madpakke_til_teenagerenMin datter går i 8. klasse og ældste søn i 6. og den tid hvor man bare kunne smøre 3 halve og stikke et æble og et stykke agurk i tasken er ligesom passé. De ved godt hvad de vil spise, hvad man bør spise, og hvad kroppen hvert fald ikke vil have. Så jeg laver sjældent ens madpakker til mit barn i 0. klasse og så til mine 2 store børn. Deres behov er meget forskellige. Og det skal man selvfølgelig huske når man smøre madpakker.

De store har ofte en madpakke med hvor der indgår en rugbrøds sandwich a la ovenstående, med salat, lidt skinke og tomat/agurk og lignende. Det kunne også være en tunsalat eller kylling stykker jeg kom i, i stedet. Dertil har de altid 2 stykker frugt med og normalt også forskellige grøntsager som gulerod, agurk og den slags, samt en gnavebolle fx disse. Deres skoledage er ofte til kl. 15:30 så der skal en del til, for at de kan holde gejsten oppe hele dagen.

Det er uden tvivl 1000 gange lettere at lave madpakke til mit 0. klasses barn, da de har tid til, at sidde stille og spise deres mad nede i indskolingen. Hvor de store jo ofte går ud og rundt imens de spiser deres mad. Så det skal man lige have med i sine overvejelser når madpakkerne laves.

Du kan finde ideer til masser af forskellige slags brød til madpakken her og indhold i madpakkerne her – måske dine unge mennesker snart skal til eksamen? Så kan du finde idé til den madpakke her

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.