Crunchy cookie uden mel og sukker

sunde-cookies0

De her crunchy cookies er så gode og kan tage selv den værste lækker sult.. Opskriften får i nedenfor…

Til ca. 15 Cookies skal du bruge følgende:

2 bananer – 2 spsk. peanut butter – 1 dl. saltede peanuts – 1 dl. kokos mel – 1 æg – 1 tsk bagepulver – 3 dl (glutenfri) havregryn

(vigtigt! bananerne må ikke være overmodne for så smager dine cookies kun af banan)

Fremgangsmåde:

Tænd oven på 180 grader (varmluft). Mos bananerne sammen med æg, bagepulver og peanut butter og bland resten af ingredienserne i og rør det godt sammen. Dejen skal være klistret men ikke våd så hellere tilsæt lidt ekstra havregryn. Sæt dine cookies med en ske på bagepapir/bagepladen og tryk dem flade til den tykkelse du ønsker. Hvis du ønsker en lidt mere fast cookie kan du rulle det i hænderne og trykke flade på pladen. De skal bages i ca. 18-20 min. til de er let gyldne.

Kom evt. lidt mørk hakket chokolade i.. 🙂

Del dette

Leave a comment

  1. Lyder lækre:) Hvad ville man kunne bruge i stedet for havregryn? – har en veninde med glutenallergi.

  2. Nøj, hvor ser de lækre ud! Jeg er vild med at bage med banan, da min mave er utrolig sart overfor gluten, og så elsker jeg bare peanuts, så de her skal klart bages herhjemme! 😀

    • Samme her, det er genialt at bruge banan til bagning og man kan lave ret mange lækre sager på den måde.. Faktisk kan blomkål lidt af det samme som bananen, men egner sig selvfølgelig bare ikke helt så godt til at stille sukkertrangen med 😀

  3. Kan ikke lade være med at grine lidt indeni over alle kommentarerne 🙂 hvis de læses igennem og lægger teksten sammen er det overhovedet Ikke de lækre cookie mere men en helt anden opskrift. Lige lidt jeg faldt over. Dejlig dag til alle.:-)

  4. Vil så gerne prøve disse! Men har så svært ved at få Peanutbutter i mine skabe 😕 kan jeg bruge andet eks Kokus fedt/olie ?

    • Hej Kate

      Det kender jeg godt, for hvis det ikke er noget man bruger normalt så glemmer man det bare konsekvent 🙂 du kan godt bruge almindelig smør/maragarine 🙂

Skriv et svar til Kate Hoeck Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.