Fredagssnak om en søvnløs uge, spændende blogplaner & 5 facts om mig

img_20170905_114848_928Så blev det fredag! 

Jeg elsker fredage, ikke fordi jeg hader hverdagene og bare venter på weekend. Slet ikke, jeg er nok mere hverdags typen hvor alt fungere bedst, når der er faste rutiner og gøremål. Weekenderne kan godt blive lidt kaotiske, med mange planer og 3 børn der skal 20 ting hver. Men lige denne weekend glæder jeg mig til, fordi det har været en rigtig hård uge, med masser af sygdom hos både ældste barn, yngste barn og jeg selv. Så det kræver weekend at få plus på søvnkontoen igen. For lige meget hvor store mine børn efterhånden er (7-14 og 16) så har jeg altså mere end svært ved at finde ro når de er sløje, måske fordi jeg ved at søvnen bliver afbrudt inden længe igen. Så søvn står den på, denne weekend og masser af det.

img_20170919_163510I har sikkert allerede bemærket det, at jeg er begyndt at blogge mere end jeg har gjort længe. Det sidste års tid hvor jeg har arbejdet med min kogebog, som udkom 31.07, har jeg haft svært ved at få tid til, også at lave nye opskrifter til bloggen. Samtidigt har jeg været meget presset på hjemmefronten, sådanne perioder kan vi alle have. Men i skal vide at jeg er meget taknemmelig for, at i har holdt ved og stadig er her <3

20229311_10155122321288800_6777531793428136891_nJeg har nye planer for bloggen som jeg de næste måneder stille og roligt vil rulle ud. Ikke nogen ændringer i indhold bare mere af det, og indimellem vil der fremadrettet også komme indlæg som dette, af lidt mere personlig karakter, hvor i også lære mig lidt bedre at kende. Jeg arbejder lige nu på en bedre kategori opdeling på bloggen, således det kan blive lidt lettere at finde fx ideer til morgenmaden, opskrifter på brød, madpakke ideerne til forskellige aldersgrupper osv. Lige som selve designet på bloggen vil få en lille make-over.

Da i ikke kender personen bag sundemadpakker.dk så godt, vil jeg løbende komme med lidt facts om mig… idag får i de 5 hurtige grundlæggende facts om mig <3

  • Hedder Kaja, er 41 år
  • Er alenemor til 3 Mikkel på 7, Andreas på 14 og Amalie på 16
  • Bor i Køge
  • Min livret er laks, alt med laks
  • Drømmer om at åbne min egen frokost/madpakke café

Med dette vil jeg ønske jer alle en dejlig weekend <3

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.