Bagte æg med skinke eller pølse – en nem madpakkesnack

Æggemuffins eller bagte æg som disse, er et rigtigt stort hit til madpakken og selvfølgelig på morgenbordet og til det store brunch bord. Det er en af de sunde madpakke retter der er virkelig hurtigt lavet og ikke kræver de store forberedelser.

Fremgangsmåde: 

Kom parmaskinke eller små stykker pølse i smurte muffinsforme* samt lidt spinat eller anden grøntsag. Tilføj derefter 1 æg til hver, drys lidt salt eller parmesanost på toppen. Sæt ovnen på 200 grader (varmluft) og bag i ovnen ca. 15 min. bagetiden afhænger af æggets størrelse.

Du kan desværre ikke bruge papirsforme* til æggemuffins/bagte æg. Da ægget vil sidde fast og smuldre når de skal ud af formen. Derfor er det bedst at bruge enten metalforme eller silikoneforme.

Lad dine æg, afkøle let inden de tages ud af formen.

Serveres med det samme, eller køles helt ned og kommes i madkassen.

Anbefales til denne opskrift:

Non-stick muffinform med tefalbelægning*

Silikone muffinsform*

Se et stort udvalg af tilbehør til muffinsbagning her* – hvad enten det er den søde eller salte slags.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.