Om

Velkommen til Sunde Madpakker en personlig blog om madpakker og andre lækkerier til hele familien lanceret foråret 2013

Jeg hedder Kaja og bor sammen med mine 3 børn, i Hårlev, ved Køge. Ideen til bloggen her opstod over et års tid hvor jeg dagligt oplevede veninder og  forældre til andre børn i min yngste søns, institutionen begyndte at spørge til ideer, fordi deres egne børn kom hjem og sagde “jeg vil have en madpakke lige som Mikkels” og mine store børns venner kæmpede om lov til at overnatte hos os i hverdagene så de kunne få “mine” madpakker med i skolen. Så jeg tænkte, noget må jeg gøre rigtigt, for det var altså ikke fordi det var usunde madpakker tværtimod har de altid været med “0-sukker-politik” og masser af grønt og anderledes opskrifter end hvad man måske er vant til. Det inspirerede mig til at dele ud af mine ideer så også andre kan få glæde af dem.

Siden jeg startede bloggen har jeg fået en kæmpe respons fra forældre i hele landet, fra kommuner, skoler og daginstitutioner som benytter sig af opskrifter fra bloggen. Det er fantastisk at mine små ideer til en anderledes, sundere og sjovere madpakke kan være med til at inspirere andre til at gøre det samme. Det er ofte så lidt der skal til, for at få børnene til at elske deres madpakke og det vil jeg gerne hjælpe alle på vej med, efter bedste evne. For vi ved jo godt hvor vigtig madpakken er, for børnenes indlæring og overskud til sociale aktiviteter efter mange timer stille sidende på en stol.

Jeg er ikke på nogen måde specialist, jeg har blot et ønske om at kæmpe en lille kamp for at få flere sunde madpakker sendt med børn og voksne ud i hverdagen.

På bloggen vil du også opleve opskrifter til den søde tand, for det skal der også være plads til, lige som du vil finde ideer til aftensmad og andre retter samt generel inspiration til køkkenlivet og hverdagen som familie.

Tak fordi du læser med.

I kan fange mig på hej@sundemadpakker.dk

Kh Kaja

Det med småt:

Alle opskrifter og billeder på Sundemadpakker.dk er ejet af mig personligt og hører under loven om copyright. 

 

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.