Cashew kugler – en sund madpakke snack

sunde snacks til madpakkenForskellige slags sunde snacks er en god måde at afveksle indholdet i madkassen lidt på. Rigtig mange børn vil helst have “alt det de plejer” at få med og er ikke til de store madudfordringer lige i madkassen. Men med simple små sunde snacks får de alligevel lidt overraskelser hver dag. Disse cashew kugler er virkelig gode og meget nemme at lave. De smager ret meget hen af snickers chokolade, så børnene vil helt sikkert bede om flere når først de har prøvet dem en gang ;).

Mine børn ved godt der er dadler i den sunde kugler idag, men da jeg startede med at lave dem, vidste de det ikke for dadler vil de simpelthen ikke spise – men de her kugler smager på ingen måde af dadler så ingen opdager de er deri. ;-).

cashew kugler - snacks til madpakkeTil ca. 12 Cashew kugler skal du bruge:

10-12 stenfri tørrede dadler

1 dl cashewnødder

2-3 toppet spsk peanutbutter

Det hele kommes i en foodprocessor eller skål og blendes med stavblender. Når massen er ensartet ælter du det sammen med hænderne, er massen svær at få til at sætte sig tilføjer du evt. lidt mere peanutbutter – alternativt kan du fugte skålen med lidt vand inden start. Ved lige at komme vand i skålen og tømme den igen, det plejer at være nok. Form kuglerne.

For overraskelsens skyld pakker jeg kuglerne ind enkeltvis i madpapir – det ser så fint ud nede i madkassen.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.