Eftermiddags frugt og nødder

Eftermiddags frugt i børnehavenEftermiddags frugt er uanset om barnet går i børnehave eller skole en rigtig god ting – det er ofte mange timer de er afsted hver dag og i de fleste børnehaver og vuggestuer er det obligatorisk om eftermiddagen men når børnene når skole alderen så har vi en tendens til at skærer lidt ned på deres eftermiddags snack. Men de har lige så meget brug for det som de små og mellemmåltider ved vi jo er vigtige.

Så i denne kategori Frugtposen her på bloggen vil du få forslag til hvad en frugtpakke kan indeholde både til de mindste og de større samt lidt til mor og far og andre mellemmåltider i løbet af dagen.

Det er ofte en rigtig god ide at skærer frugten lidt ud, skrælle og lignende – det giver pædagogerne til de mindste mere tid og de store børn er bedre til at få spist det, hvis det er lettilgængeligt når de er midt i en leg.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.