Pandekage med let fyld til madpakken

SONY DSCSONY DSCTror aldrig jeg har mødt et barn der ikke kan lide pandekager og tit er det netop det børnene elsker man med fordel kan tage udgangspunkt i når man laver en sund madpakke, for de fleste usunde ting kan sagtens gøres sundere på ret nemme måder.

Her er det en almindelig madpandekage med fyld.

Jeg har brugt en kartoffelskræller for at lave så tynde/fine stykker grønt som muligt, mange børn har det med at “give op” hvis det tager for lang tid at tygge sig igennem det grønne. Jeg har brugt gulerod, agurk, rød og gul peber. Dertil er der lidt kylling strimler, og da vi havde fået en broccoli salat til aften havde jeg også en lille smule bacon crisp der er kommet i.

Man kan naturligvis også putte lidt dressing i, men det syntes jeg sjældent er nødvendigt til de mindste børn.

Madpakken er til Mikkel på 3,5 år der går i børnehave 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.