En lille skatte kiste med grønt

SONY DSC SONY DSCNår jeg laver mine børns madpakker kan jeg godt lide at de får en hyggelig oplevelse når de sidder med deres madpakke og jeg har gennem tiden laver mange både sjove, mystiske og skøre ting i deres madpakker.

I dag havde jeg fx givet Mikkel på 3 år et stykke citron med i pakken med eftermiddags frugt, jeg ved jo godt at han ikke kan lide det, men faktisk har han kæmpet for at få lov og få det med i lang tid og så tænkte jeg det var på tide at drille ham lidt. I kan nok tænke hvilket et ansigts udtryk han har fremsat ved bordet sammen med de andre børn og voksne;)

Den lille rugbrøds skattekiste her har jeg lavet flere gange til børnene og den er altid en succes. Jeg skærer et stykke rugbrød i 4 kvarte og smører den med en smule smør på alle kant siderne og på den måde sidder det så sammen, låget er en halv skive rugbrød så passer det i størrelsen. Jeg sætter den i madkassen og fylder den med grønt og så låget på.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.