Laks & Tun Sandwich

SONY DSCIgår var vi til forældre arbejdsdag i børnehaven med efterfølgende fællesbuffet, jeg var i sidste øjeblik i forhold til planlægningen af vores bidrag til buffet’en, så det blev den nemme, hurtige & smagsfulde variant..

Jeg købte bløde sandwich brød,røget laks, tun i vand, cremefraiche, rucola & gulerødder…

Blendede laks med cremefraiche – den skal ikke være flydende men grov det giver en super god smag, smurte det på brødet derpå ruccola og tynde gulerods stykker (lavet med kartoffelskræller) skar brødende over på midten så de havde en mere passende størrelse til buffet…

Det samme gjorde jeg med tun’en.

Til sidst pakkede jeg dem i madpapir og færdig så er der serveret 🙂 Også geniale til madpakken, fødseldag og lignende..

SONY DSC

Del dette

Leave a comment

    • Hej Sasibe

      Den med tun har ingen lugt, den med laks har en lille bitte smule, men da det er røget så er lugten ikke sådan en fiskfisk lugt hvis man kan sige det sådan ;D ved udemærket hvad du mener 😉 Mine store børn vil heller ikke have “dufte mad” med i skole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.