Madpakke inspiration

_057Vi fik en dejlig grøntsags lasagne i aftes med lige dele oksekød, hvidkål og gulerødder så den er fyldt med gode sager og børnene elsker lasagne, det kender i sikkert selv, jeg har hvert fald aldrig hørt om et barn der ikke er vild med lasagne. En rest er der også altid tilbage og det er lækkert til madpakken, for det smager faktisk godt også koldt,  i en lille portion.

I min søns børnehave er de dog ofte søde til at lune børnenes mad af denne type. Til madpakken kom der også en snack peber båd, fyldt med radisser og gulerødder og 2 halve med gammeldags spegepølse og agurk lavet til stjerne med udstikker form.  Masser af indbydende farver og lige til at gå til…
_060

Del dette

Leave a comment

  1. En helt fantastisk blog du har dig her!! Og jeg skal helt sikkert prøve meget af det af. Jeg har en bette småtspisende pige, hvor det helst skal være spændende og varieret, så jeg er så glad for at ha opdaget denne super side!! TAK Vh Mira

    • Hej Mira

      1000 tak for din hilsen, er SÅ glad for at høre du syntes om bloggen her <3 Det betyder meget for mig at få tilbagemeldinger som din 🙂 Kh Kaja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *