Madpakke inspiration

_057Vi fik en dejlig grøntsags lasagne i aftes med lige dele oksekød, hvidkål og gulerødder så den er fyldt med gode sager og børnene elsker lasagne, det kender i sikkert selv, jeg har hvert fald aldrig hørt om et barn der ikke er vild med lasagne. En rest er der også altid tilbage og det er lækkert til madpakken, for det smager faktisk godt også koldt,  i en lille portion.

I min søns børnehave er de dog ofte søde til at lune børnenes mad af denne type. Til madpakken kom der også en snack peber båd, fyldt med radisser og gulerødder og 2 halve med gammeldags spegepølse og agurk lavet til stjerne med udstikker form.  Masser af indbydende farver og lige til at gå til…
_060

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.