Nødde Snack

_DSC_0167 (2)Jeg elsker søde sager men kan absolut ikke tåle det, jeg er en af dem der bare skal kigge på slik så sidder det allerede på sidebenene af mig haha… Men jeg kan sagtens undværre det bare jeg har nogle alternativer.

En af de ting jeg fx selv godt kan lide til fredags filmen er disse nødde snacks som er nemme at lave og langt fra så usunde som en pose vingummi, men de er søde og man kan slet ikke spise ret mange så det er win win…

Til ca. 40 små nødde snacks

1/2 Håndfuld mandler – 1 Håndfuld Valnødder – 1 Håndfuld Paranødder – 1/2 Håndfuld solsikke kerner – 4 spsk sesam kerner – 1 Spsk kokos olie – 3 Spsk god sirup

Fremgangsmåde:

Kom alle dine nødder og frø i blenderen og kør blenderen til de er meget fint hakkede på kanten til at blive til mel men stadig med en smule bid. Varm olie og sirup til det flydende i en gryde og hæld det over nødderne og bland det godt sammen.

Put bagepapir i en flad form og flad nøddemassen fladt ud fx med en dejskraber dyppet i varmt vand.  Lad det stå og trække i køleskabet en times tid og skær ud i passende bider. Så er de klar til servering..

De er super velegenet som julesnack også, fx kan de også dyppes i chokolade. De skal opbevares i tæt sluttende dåse i køleskabet og holder sig fint en uges tid, måske mere.

Når man har spist en 4-5 stykker så er sukker sulten stillet længe 🙂

_DSC_0168 (2)

Del dette

Leave a comment

    • Hej Annette

      Nej til disse bruger jeg bare “lige hvad jeg har ved hånden” så en helt alm. sirup er ganske fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.