Nem yoghurt med crunch og friske frugter…

_005 _007 _008Købe frugtyoghurt er ofte fyldt med tilsat sukker det er en af grundene til at jeg sjældent køber det. Vi er ikke sukker forskrækkede, men jeg vil bare gerne holde det nede på et minimum. Frugtsukker er jo heller ikke sundt i store mængder, men for mig er der stor forskel på den naturlige fra frugt og den hvide sukker.

I morges ville børnene gerne have yoghurt og da bruger jeg enten en græsk yoghurt, skyr, A 38 eller hvad jeg lige har af de typer. Har altid en masse små poser med frosne bær i fryseren og til ca. en halv liter yoghurt bruger jeg en stor håndfuld bær. I dag var det blåbær jeg puttede i.. Blender det lige hurtigt i yoghurten på puls funktionen, bare få korte øjeblikke.

Putter lidt hjemmelavet müsli crunch (opskrift her) på og lidt friske frugt stykker og bær… Så er der hyggelig og frisk lavet morgenmad… Kan også komme med i madpakken 🙂

Kan i alle have en fantastisk weekend …

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.