Sprød Pizza til madpakken

_011  I går var vi en tur i Zoologisk have og havde taget madpakkerne, med hjemmefra.

De små pizzaer er lavet med færdige bunde, den nye variant fra santa maria der hedder “pizza tortilla” som er lidt tykkere end den almindelige tortilla variant. Super gode og anvendelige til fx madpakke pizza.

Jeg lavede 2 forskellige pizzaer en med kalkun bacon fra den grønne slagter og en med mørbrad pålæg fra tulip. Hjemme hos os får vi sjældent brugt en hel pakke pålæg, på de dage en sådan kan holde sig efter åbning, så jeg bruger ofte pålæg til andre ting end det traditionelle._026_003

Sådan gør du: Pizzaerne er smurt med tomat sovs, herefter kom kødet på, samt små forårs løg og til sidst en god cheddar ost. Bagte dem i ovnen på 200 grader i ca. 5-6 minutter (til osten er smeltet). Vi medbragte en bøtte med reven agurk og en lille flaske med dressing, – de små dressings flasker kan iøvrigt fås lige HER. De er super gode til madpakke brug.

Vi pakker pizzaerne i madpapir og så holder de sig faktisk rigtig fint sprøde til en tur i madpakken. Bare husk at put det grønne og dressing i bøtter og medbring ved siden af.

Som i kan se har bloggen fået et lidt andet layout og er flyttet ind på Bloggers Delight blog netværket, dette betyder helt grundlæggende at jeg får mere tid til at lave opskrifter og ideer til madpakkerne og slipper for al teknikken der også ligger i at have en blog, så det er en god løsning for både mig og jer der læser med. Sig endeligt til hvis der skulle være noget der driller, eller noget i syntes mangler. Håber i lige som os har tid til at nyde lidt efterårsferie, her er det hvert fald godt tiltrængt med den nye heldagsskole og deraf ekstra trætte børn ;-)._021_017

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.