Torskerogn’s salat & ideer til brug

Ideer til madpakkenTorskerogn’s salat kan laves på mange måder og er god til både babys første møde med rugbrøds madderne, til vuggestue børnene,børnehave børnene, lidt mere krydret til skole børnene og spicey til de voksne.

Basis opskrift:

1 Dåse torskerogn –  ca. 125 gram kogt gulerod – 1 spiseske yoghurt naturel. Skær guleroden og rogn i små stykker og blend det hele godt sammen. (Jeg bruger en stavblender).

Opskriften kan laves med al slags grønt. Når det er til større børn over et par år så putter jeg også masser af krydderurter i og når det er til vi voksne så kan jeg godt finde på at putte lidt frisk rød chili i også, det smager super godt. Har i fx fået nogle kogte eller bagte grøntsager til aftensmaden og der er en lille rest tilbage, så brug det til torskerogn’s salat. Kan også sagtens laves med rå grøntsager og, hvis man gerne vil have lidt “bid i” så kan man bare blende det kort tid sammen.

Torskerogn’s salat er godt til rugbrød, sandwich, i pitabrød og i Wraps som de her

Torskerogn med gulerodTorskerognssalat til madpakken, pålægs ide til vuggestue og baby

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.