9 idéer til madpakken uge 48

_llageNy uge, sidste uge inden december! Vildt, jeg syntes tiden flyver afsted. Er slet ikke i gang med noget der minder om jul endnu, julegaver eller noget. Men mon ikke vi når det, det plejer vi jo.

Ovenfor er der 9 idéer til den kommende uges madpakke i finder opskrifterne/idéerne her :

1. Sunde pandekager til madpakken læs den HER 2. Lækkert sandwich / pølsehorns brød læs den HER 3. Nemme wraps med fyld på 5 minutter læs den HER 4. Sprøde omeletter på 5 minutter læs den HER 5. Crunchy cookie uden mel og sukker læs den HER 6. Lækre grøntsags muffins læs den HER 7. Rugbrøds Chips læs HER 8. Nemmeste frugtkugler læs HER 8. Hurtigt fuldkorns brød læs HER

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.