Æggemuffins med kødsovs

nemme æggemuffinsDem her skal i simpelthen prøve, næste gang i har lidt kødsovs tilovers. Der er stor risiko for at det bliver en ny livret for børn (og voksne). Det er også super nemt, så det er et hit på mange måder. Samtidigt slipper vi for alt det der madspild ;-).

Du har sikkert en rest kødsovs i køleskab eller fryser og sådan her gør du:

Du skal bruge en muffins form i metal. Beregn et æg til store muffins og ca. 1/2 til de små. Pisk dine æg sammen. Fyld ægge masse i formen halvt op til kanten og dernæst en stor spiseskefuld kødsovs oveni (skal være optøet). Bag dem i ovnen ved 200 grader i 12-18 minutter alt efter størrelsen. Når de ser faste ud på toppen er de færdige.

Server en god salat til og eventuelt lidt groft brød.

N.B. egner sig ikke til madpakken, da de kan løbe ud… _018

Del dette

Leave a comment

    • Det kan de godt, men skal så lige lunes i en varm ovn (225 grader) når de er optøet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.