Sunde Pandekager til madpakken

_039 Hvem elsker ikke pandekager ? ;). Det er populært i madkassen. Med så mange timer børnene sidder i skolen nu, med den nye reform. Så skal vi også re-tænke madpakkerne lidt. Der skal ekstra med og det skal gerne mætte godt og stille deres “jeg er lækkersulten” sult som vi ofte oplever op til aftensmad tiden…

Et sikkert hit hos mine børn er små pandekager og denne her slags, kan de sagtens spise uden at skulle være bekymret for sukker og andet usundt.

Til 12-15 mini pandekager skal du bruge og sådan gør du:

1 banan (ikke overmoden) og 2 æg, det er alt… Blend banan sammen med æg til det er helt flydende.. varm en pande op og smelt lidt olie eller smør derpå. Hæld dej på i små runde pandekager fx med en spiseske og steg dem på begge sider til de har fået den ønskede farve… De smager super godt. Hvis du har lyst kan du evt. tilføje en lille teskefuld vanilje sukker eller anden smagsgiver.

De er også gode til brunch, børnefødselsdag og lignende 🙂

_______

Annonce:

I skal også lige have et lille tip i dag, på BOOZT kids lige HER  (min favorit webshop) er der kommet en masse dejlige forårs nyheder til børnenes klædeskabe, hvad enten de mangler overtøj, sko, basis, badetøj, hverdagstøj eller tøj til alle de kommende fester så er der et kæmpe udvalg på BOOZT Kids lige HER 
_055

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *