Kylling i Karry – lavet af børnene

_054GoCook er en ny APP lanceret af Coop. App’en er henvendt til tween og teen børnene, som gerne vil hjælpe til med madlavningen. App’en er fyldt med spændende opskrifter på både lette og mere avancerede retter. Men uanset hvor avanceret de kan se ud, så er de altså lige til at gå til. Da App’en guider børnene (og dig) hele vejen igennem. Lige fra indkøb, til vask af hænder, opmåling af ingredienser og hele fremgangsmåden. For hver step man har lavet klikker man blot på fortsæt og så er du videre til næste ingrediens eller “sådan gør du”.

_041Det er meget, meget nemt og imponerende hvad børnene pludseligt selv kan kreere i køkkenet med blot få forhånds færdigheder. Til den travle børnefamilie med store børn er App’en oplagt, til når de er alene hjemme eller har deres ugentlige maddag og lignende. Mine drenge elsker at lave mad, min datter not so much, men med App’en er det nemt og overskueligt, så interessen kan vækkes på en lidt anden måde, end ved blot at smide en række ingredienser og en opskrift på bordet.

I opskrifter hvor der skal bruges, lidt mere (for børn) avancerede teknikker, er der små video-klip, der viser dem hvordan. Mine børn lavede her til aften denne lækre kylling i karry ret til os. Den smager fantastisk. Opskriften finder i, i App’en Gocook fra Coop. App’en findes både i Appstore og i Google Play.

Mine børn har Iphones og jeg har HTC, vi har testet GoCook på begge og den virker super duper 🙂

Indlægget bringes i samarbejde med COOP_045

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.