Pitabrød med bulgursalat

fyld til pitabrød i madpakkenI dag et lille tip til fyld i pitabrødene. Salater, i alle afskygninger kan jo bruges. Vi får salat 5 ud af 7 dage i ugen og hvis der er noget tilbage kommer det altid med i madpakkerne, fx. som fyld i pitabrød eller sandwich.

Ideen til bulgursalat i pitabrød, fik jeg i den gode GoCook app, der er nemlig også en kategori med madpakker, hvor der er ideer som vi kender og flere nye ideer. Altid dejligt med inspiration, det kan jeg bestemt også, have brug for fra tid til anden 🙂

_bulgursalat1I denne bulgur salat har jeg brugt, blandede salat blade, rød peber, agurk og rødløg og selvfølgelig bulgur (aha :D). 50 % bulgur og 50 % grøntsager. Hakket alt det grønne meget fint og så blandet det hele sammen og fyldt brødet godt op.

Det smager rigtig godt i pitabrødene. I kan finde min nemme opskrift på hjemmebagte pitabrød HER

Mine børn står selv for aftensmaden i dag, da jeg er sent hjemme fra forældremøde og da er GoCook altså genial, fordi de nemmere kan få “ordentligt mad” med de meget grundige vejledninger.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.