Pitabrød med pålæg & grønt

nemt fyld i pitabrød

Traditionelt set, så er pitabrød oftest = brød der ryger fyld ud af, over det hele. Kender i det?. Derfor er en pitabrød ikke altid det oplagte valg, til de mindre børn i madkassen. Men så alligevel er de. For fyldet kan være rigtig mange ting. Ganske almindeligt pålæg, hitter.

_036

I går lavede jeg 60 pitabrød med fyld til et arrangement hvor der både var børn og voksne, det skulle være et let måltid, som ikke skulle være for avanceret og slet heller ikke være tidskrævende. Jeg lavede en masse forskellige. Men til børnene havde jeg fokus på helt traditionelt pålæg som fyld og en lille smule grønt.

Der var med skinke, æg og kyllingpostej.  Børnene var vilde med dem. Opskriften på brødene har jeg lagt på bloggen også, du finder den HER, den er super nem. Jeg har forberedt indlæg til jer med alle mulige andre slags fyld også, de vil løbende blive udgivet på bloggen.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.