Sundere havregryns kugler/snitter

_057Mine børn går i den tro at de her havregryns/müsli kugler/snitter er de originale. Det er nemlig den slags vi altid har lavet herhjemme. Min yngste søn på 5 år fik en original havregryns kugle til julehygge i børnehaven forleden, og dem kunne han slet ikke lide, de var “klistret” som han sagde.  I får her opskriften på sundere havregryns kugler 🙂

_042Dette skal du bruge til ca. 25 stk

160 gram müsli en klassisk variant eller bare havregryn – 100 gram mørk chokolade – 3 spsk. honning – 25 gram smør og kokos til at vende dem i.

Sådan gør du:

Smelt chokolade samt smør og hæld resten af ingredienserne deri,  bland det godt sammen så du har en fast masse. Tril dejen til kugler og vend dem i kokos. Alternativt kan du bare presse massen rigtig godt sammen til en flad aflang form og når det har stået i køleskabet et par timer kan du skærer det ud i små tern.

Skal opbevares i køleskabet.

Nu er der kun en uge til jul og jeg har indrømmet ikke været så aktiv med nye idéer til madpakkerne her i December, men juletravlhed begrænser mig, det kender i sikkert alt til 🙂 Men vi tager revanche i Januar når alle vores gennemtænkte og velovervejede nytårsfortsæt for sunde og varierede madpakker til hele familien, alligevel skal leves ud ;D.. Kan i have en dejlig tirsdag aften …_049

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.