Favorit til madpakken: kyllinglår med sesam

Kyllinglår med sesam til madpakkenKyllinglår går man aldrig fejl af i madpakken. De er nemme at håndterer for både mindre og store børn (og voksne). Men de kan altså godt blive lidt seje i overfladen hvis de bare er almindelig krydret. Derfor er fx kylling-sesamlår særligt gode til madpakken, de bevarer derved det sprøde og fedter samtidigt heller ikke så meget.

De er nemme at lave.

Sådan gør du, til 6 kyllinglår:

Hæld en god håndfuld sesamfrø på en tallerken og bland lidt groft salt og fx paprika i. Vend kyllinglårene i sammenpisket æg (eller mælk) og vend dem derefter i sesamfrøene. Lav dem derefter i ovnen som normalt.

Til aftensmad kan de serveres med fx pastasalat, kikærtesalat eller lignende og medbring dem i madpakken dagen efter på samme måde evt. med lidt groft brød til også.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.