Den hjemmelavede buffet til konfirmation

10868113_10152836452463800_5758131782380746772_n
D. 1. Maj skal min søde datter konfirmeres og vi har snakket maden igennem 100 vis af gange, vi har også afsøgt mulighederne for levering udefra. Men er endt med den beslutning, at når nu jeg elsker at lave mad, så laver jeg den da selv. Så er der også kun mig selv at kritiserer hvis ikke det smager godt, haha.  Men jeg ved også at det tager tid, lang tid og at så meget som muligt skal forberedes i forvejen. Så i vil igennem de næste måneder komme med på min lille rejse igennem planlægningen og udførelsen af den perfekte hjemmelavede buffet til konfirmation.

Hendes konfirmation bliver holdt i et lækkert festtelt hjemme i vores have, der skal pyntes op efter alle kunstens regler i lyserød/hvid/sølv. Der skal udover selve frokost buffeten også være slik/cupcake buffet – Kaffe/the/kakao/chokolade buffet – og når tusmørket falder på omdannes festen til i bedste amerikaner stil med store hjemmelavede burgers på grillen serveret med alle mulige special øl og sidst men ikke mindst omdannes teltet til “lyserød” cocktailparty kl. hen af aften, hvor også flere gæster stødder til <3

Jeg får travlt…. 😉

Del dette

Leave a comment

    • Mange tak 🙂
      Ja, der bliver rigeligt at se til. Heldigvis kan det meste laves klar nogle dage i forvejen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.