Frokost ægge-bøf sandwich

10347177_10152867680588800_9197428558539493941_n
En hurtig frokost hjemme eller i madpakken kan være mange ting. Jeg har med tiden lært, at det der smager bedst, er det jeg spontant finder på, af rester der alligevel ligger i køleskabet. Det er virklig sjældent jeg går ud og handler ind med det formål at det er til madpakkerne.

Forleden stod jeg og lavede hakkebøf og der var en lille klump kød til overs som jeg egentlig bare ville have smidt ud, da de andre bøf allerede var havnet på panden. Men så smed jeg det løst på panden, brunede det sammen med rød og gul peber, lidt salt og til-satte til sidst et æg rørte det hurtigt sammen og gjorde det fladt med en paletkniv. Vupti så var der ægge-bøf til 2 rugbrøds sandwich og det smagte fantastisk. Den variant kommer vi til at lave hver gang vi bruger hakket oksekød fremover, det er nemt og nyt til madpakkerne.

Til min yngste søn på 5 fik han det ikke som sandwich men bare som alm. pålæg på rugbrøddet.

 

Del dette

Leave a comment

  1. Lækkert, smart og i bedste “stop madspild”-ånd 🙂 Det vil jeg helt sikkert prøve. God weekend.
    – Nadia // lifebynan.dk

  2. Hooold op en lækker hjemmeside. Nu skal jeg lave ” madpakker og snacks “hele dagen..
    Go søndag ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.