Madpakke på jobbet #1 – Pastasalat med kylling & Spidskål

madpakke på jobLige som i får en følgeton med madpakker til børn, skal i også have denne som jeg kalder for madpakke på jobbet, det er med fokus på madpakkerne til os voksne. Men alle følgetonerne kan bruges som inspiration til de forskellige madpakker til alle i familien, da vi jo oftest alle spiser det samme, bare i forskellige mængder.

Madpakken indeholder:

 • Pastasalat med 1 håndfuld pastaskruer – 1 håndfuld stegt kylling, 4-5 cherry tomater og 1 lille håndfuld revet spidskål
 • 1 gnave rugbrød med fiskefrikadelle og agurk stykker
 • 1 æble
 • 2 skiver vandmelonmadpakke på job

Håber i alle får en dejlig weekend, vores står på de sidste detaljer til min datters konfirmation der skal holdes 1. maj hjemme i vores have 🙂

Del dette

Leave a comment

 1. hej.
  Jeg er i den situation at jeg kan gå en tur i min frokostpause. Men den tager hele pausen så mangler sunde alternativer til noget man Kan spise mens man går. Ender altid med en sandwich og er ved at være lidt træt af det.
  Mvh Camilla.

 2. hej.
  Jeg er i den situation at jeg kan gå en tur i min frokostpause. Men den tager hele pausen så mangler sunde alternativer til noget jeg kan spise mens jeg går. Ender altid med en sandwich og er ved at være lidt træt af det.
  Mvh Camilla Almlund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.