Bøfhorn & Små ufoer

a2Sommerferien lakker mod enden for vores vedkommende, så jeg er i fuld gang med at fylde fryseren op med snacks til madpakkerne. Jeg har ikke nogen specifik plan om hvad der skal laves, jeg benytter bare de rester der i forvejen er fra aftensmad og lignende.

Forleden havde jeg taget en alt for stor pakke oksefars op af fryseren, så det resterende ca. 400 gram rørte jeg til en let fars (lidt a la frikadelle fars) og tilføjede lidt ekstra krydderier. Lavede min favorit dej til pølsehorn (se opskrift her) stegte både små bøffer og aflange.

Til de små uforer har jeg brugt et stort glas til at trykke pladerne ud, lagt bøffen på og lidt god ketchup og derpå et lag dej og trykket det godt sammen i kanterne. Hornene er blot rullet som var det et almindeligt pølsehorn.
a3a1

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.