Til uventede morgenmads gæster

_000001Forleden ringede et par veninder og spurgte om jeg gav morgenkaffe 20 minutter senere. Ørhm ja, selvfølgelig. Jeg elsker spontane gæster ingen tvivl om det, men selvfølgelig ramte de mig lige på en dag med temmelig tomt køleskab. Jeg fandt lidt brød i fryseren, lidt pålæg og så lavede jeg dette yoghurt fad som faldt i rigtig god jord, både hos vi voksne og børnene.

Der er ca. 1/2 liter yoghurt som bund ovenpå er der et par håndfulde jordbær, 1 banan og 1 donut fersken. Drysset med lidt havregryn og hakkede valnødder. Jeg kunne også have valgt bare at sætte de forskellige ting på bordet, men dette ser da meget hyggeligere ud 😉

Har i nogle små plastbøtter er det også oplagt til madpakkerne at lave en lille bøtte med yoghurt, friske bær/frugter og lidt nødder.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.