One Pot Pasta – Den klassiske

_mad3Jeg har længe forsøgt mig frem med hurtige aftensmad’s retter og en af mine helt klare favoritter lige pt. er “one pot pasta” Det går helt enkelt ud på at du kun skal bruge en gryde og her skal alle dine ingredienser i, på en gang og når det tages af varmen er det klar til servering. Fra du går igang til maden er færdig er der ikke gået mere end 20 minutter, se det er lige præcis hvad vi travle mennesker har brug for.

Jeg vil løbende dele ud af mine One Pot pasta retter med jer, for jeg har efterhånden lavet RIGTIG MANGE og tror i virkeligheden aldrig at jeg bliver træt af nemme pastaretter ;).

-mad2_mad6Denne One pot pasta er en meget klassisk pastaret, med tomat, pølser og krydderurter men forskellen er at den smager endnu bedre og er meget hurtigere at lave.

Til 4 personer:

9 dl vand – 400 gram pasta – 5 pølser i skiver – 2 dl halverede cherrytomater – 1 dl basilikum blade, 4 skivede fed hvidløg, 3 spsk. olie, 1 tsk. salt og lidt peber peber samt 1 dl mælk + evt. parmesan

Fremgangsmåden: 

Tag en stor gryde sæt pastaen i og hæld over med vand, tilføj resten af ingredienserne undtagen mælken.. Sæt det på komfuret for fuld blus når det koger skruer du lidt ned og lader koge i 10 minutter (eller til vandet er fordampet) rør lidt til bunds i løbet af tiden. Et par minutter før det er færdig putter du en dl mælk i retten og røre det godt sammen.

Lad retten stå et par minutter inden servering, server med lidt parmesan ost på toppen 🙂_mad1

Del dette

Leave a comment

  1. Det er noget af det nemmeste jeg.har prøvet at lave… Smager skønt… Har prøvet at lave den med skinketerne også… Glæder mig til flere ideer til gryden…

  2. Kan man undgå de gele blade basilikum, ved at bruge det tørret, mine børn vil ikke spise dem

    • Ja det kan du sagtens, du kan bare undlade dem og så smage retten til med andre krydderier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.