Den hurtige madpakke

sund madpakke til børnKender i de morgner hvor man fortryder, at man ikke lige tog sig sammen, aftenen forinden og fik klaret de der madpakker ?! Sådan en travl morgen havde jeg idag, vi sov lidt for længe og alle var trætte, så jeg løb rundt og serverede morgenmad til børnene i deres senge (så er det langt nemmere at få dem hurtigt op), og så løb jeg ellers retur til køkkenet for at smøre madpakker. Der blev ikke tid til hokus pokus af nogen art, så det var en helt igennem basis madpakke.

Med rugbrødsmadder, lidt grønt og frugt. Men madpakken bliver spist og værdsat alligevel og jeg må også konstaterer at den der morgenstress dårlige samvittighed altså kun ligger på mig, mine børn ja de nyder faktisk når der bliver serveret morgenmad i sengen og at deres madpakker bare engang imellem er helt nede på jorden.. 😀

Dagens festlige indslag i madpakken blev clementiner, hvor er det dejligt at de igen er til at få fingrene i, det er absolut en af vores favorit frugt herhjemme.

Dejlig aften til jer 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.