Hjemmelavede Nuggets & Sunde fritter

hjemmelavet nuggets_1Menuen i går aftes stod på en af børnenes favoritter, når det skal være lidt hurtigt og nemt. Nemlig nuggets og fritter. Men i en meget sundere udgave end den man lige først tænker på ;). Retten er fra Retnemt.dk som leverer måltidskasser lige til døren.

levering af måltidskasserRetten er en del af familiekassen som vi fik leveret igår, lige til døren. Denne kasse indeholder mindre grønt end de andre kasser, men der er stadig en grøn ret med. Til Nuggets og fritter var det en agurk og en dåse majs. Hvilket er en oplagt salat mix til børn og som passer super godt til retten. Kassen indeholder (modsat de andre kasser) mad til 2 dage. Hvor den anden ret var krebinetter med broccoli mm. Den har vi nydt i dag.

Jeg har selv en tendens til at blive lidt for avanceret i køkkenet indimellem, hvor salaterne indeholder ting som børnene så sortere fra bagefter. Mange gange skal jeg minde mig selv om, at børnene smager tingene meget tydeligere end jeg gør og at de indimellem altså gerne bare vil have noget helt simpelt.

CollageFamiliekassen er den kasse med laveste portions pris, det er velkendte retter, som børnene selv kan lave (alt efter deres alder), eller hjælpe til med at lave. Hvorfor kassen er oplagt til børnefamilien. Det er retter som man ofte kender i forvejen, så på den måde er der ikke så meget hokus pokus og mange gange er det altså bare det der skal til, for at børnene er glade, hvert fald hjemme hos os. Kassen koster fra 39,- Pr. person (inkl. fragt). Hjemme hos os er vi 2 teenagere, 1 voksen og en 6 årig. Vi har modtaget kassen til “4 voksne” men det faktisk lige før der var for meget mad. Så fremadrettet vil jeg nøjes med til 3 voksne.

Hele ideen med at få leveret måltidskasser er jeg ret vild med, simpelthen fordi det letter i en travl hver dag. Jeg ville aldrig få leveret til en hel uge af gangen, men til fx 2-3 dage om ugen, planlagt udfra hvad man skal i løbet af ugen, nogle uger under ferie osv. ville jeg så droppe det. Således at det bliver en hjælp, til især travle perioder. En luksus kan vi også kalde det. For tanken om at sidde i bilen på vej hjem fra job, og vide at aftensmaden allerede står klar uden for døren i en kølig kasse, lige klar til at gå i gang med, det er altså noget der kan give mig et lille kick af overskud, til at gøre nogen af alle de andre ting. Som jeg også gerne vil nå sammen med mine børn.

Husk at i stadig kan deltage i konkurrencen om levering af måltidskasser til en måned 4 x 2 retter lige HER

_3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.