Madpakkeplan uge 9

Collage111Hvor uheldig har man lige lov at være ?! Vores ferie lakker mod enden og de sidste 5 dage er forgået på langs, ikke børnene de har været fuld af krudt. Men jeg har været ramt af endnu en omgang influenza og en nu konstateret halsbetændelse…Så surt når nu vi har ferie, men det er man jo desværre bare ikke herre over… Jeg har dog fået løbet hele 3 ture i ugens løb, på trods af dårligdom, så helt skidt har det ikke været. Korte ture, men lidt har også ret…

Jeg kommer med en lille update på mit projekt “lær og elske at løbe” imorgen søndag, til de af jer som har interesse i den slags også…:-) Men nu får i lige madpakkeplanen for den næste uge… here goes…Pizza boller til madpakken
Mandag: Pizza gnaveboller, masser af grønt og lidt rugbrød. Opskrift finder du HER

11822279_10153230027703800_2799386796178456372_nTirsdag : Ærte/blomkåls Cheese tops (der kan nemt bruges andre grøntsager) sammen med rå grøntsager og en rugbrødsmad.. Opskrift finder du HERKyllinglår med sesam til madpakkenOnsdag: Kyllinglår med sesam, sammen med en masse grøntsags stave, eller en nem pastasalat. Opskrift på kyllinglår finder du HER028Torsdag: Pitabrød med fyld super nem opskrift på brødene finder i HER af fyld kunne det være salat med kylling, små kødboller af kyllingfars eller lignende.

_1

Fredag: Forskellige hjemmelavede pålæg fx skinkesalat eller rørt torskerogn.. Det kunne også være en kyllingsalat med agurk i små tern. Rugbrøddet er der opskrift på lige HER

 

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.